!

Vad för sorts service är du i behov av?

I rutorna nedan ser du några exempel på de tjänster som vi erbjuder.

img

Reparationer

Är det något med din bil som gått sönder eller håller på att göra det? I så fall kan vi hjälpa dig genom att reparera eller byta ut den del som det handlar om. Alla våra reservdelar är kvalitetssäkrade, så du kan känna dig lugn i det faktum att de kommer att hålla.

img

Felsökningar

Är det något med din bil som inte fungerar som det ska? Vet du inte var felet ligger någonstans? Det kan du i så fall enkelt ta reda på genom att låta oss göra en felsökning på din bil. När vi väl tagit reda på vad det är som är fel kan vi naturligtvis också åtgärda det hela åt dig.

img

Däckbyte

Behöver du byta däck på din bil? Också det är i så fall något som vi kan hjälpa dig med. Det spelar ingen roll om du ska byta från sommardäck till vinterdäck eller tvärtom, vi hjälper dig oavsett vilket. Du kan också förvara dina däck hos oss om du så önskar.

img

Biluthyrning

Oss kan du även hyra en bil från. Vi erbjuder bilar i flera olika storlekar och prisklasser. Detta inkluderar transportbilar som du till exempel kan använda till en flytt eller liknande ärenden.