!
Bilverkstad du kan besöka i Järfälla

Motordepån i Skälby Aktiebolag

Varmt välkommen till oss på Motordepån i Skälby Aktiebolag! Vi är en bilverkstad som har varit verksamma inom bilbranschen i mer än 50 år. Det betyder att vi har oerhört mycket erfarenhet, och därför också väldigt mycket kunskap.

Dessutom är vi en mångsidig verkstad med ett mycket stort utbud av tjänster. Vi hjälper dig med allt från reparationer till bilvård, däckbyten och biluthyrning. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag om du är i behov av våra tjänster!

Våra kunder

Vi på Motordepån i Skälby Aktiebolag vänder oss till kunder i alla delar av Stockholmsområdet. Var i Stockholm med omnejd som du än är bosatt eller verksam någonstans är du därför välkommen till oss!

Bilverkstad du hittar i Järfälla

Vår adress

Vi på Motordepån i Skälby Aktiebolag har vår adress på Veddestavägen 23 i Järfälla. Våra öppettider är måndag – torsdag 07:30 – 17:00 och fredagar 07:30 – 16:00. Om du har vägarna förbi är du självklart varmt välkommen att komma och hälsa på oss. Dock kan du även kontakta oss via telefon eller något av kontaktformulären här på sidan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify