!
Bilverkstad baserad i Järfälla

Mer än en bilverkstad

Vi är mer än bara en bilverkstad! Visserligen kan vi självklart hjälpa dig med ärenden som andra verkstäder kan, till exempel felsökningar och hjulinställningar. Vi är också medlemmar i Motorbranschens Riksförbund.

Vi är dock även en bilverkstad som du kan vända dig till för att få hjälp med flera andra sorters ärenden relaterade till din bil. Bland annat säljer vi olika produkter för bilvård. Det rör sig till exempel om bilschampo från Tershine, en ledande aktör inom bilvård. Vi erbjuder också lackförsegling från Kube Bond.

Däckverkstad och däckhotell

Utöver att vara en bilverkstad är vi även en däckverkstad och ett däckhotell. Vi kan bland mycket annat hjälpa dig med däckbyte när du ska byta från sommardäck till vinterdäck eller tvärtom.

Vi är medlemmar i Däckspecialisternas Riksförbund och kedjan Däckpartner. Däckpartner består av mer än 250 verkstäder i Sverige, Norge och Finland. Detta är ett kvitto på att vi är en bilverkstad som är auktoriserade däckspecialister och som du kan förvänta dig förstklassig service från.

Eftersom vi alltså även är ett däckhotell kan du förvara dina däck hos oss. Detta är fallet oavsett om det handlar om dina sommardäck eller vinterdäck. Det är till exempel ett utmärkt alternativ för dig som har dåligt med plats där hemma eller som vill kunna slippa tunga lyft varje gång det är dags för byte av däck.

Bilverkstad som du finner i Järfälla

Hyrbilar

Sist men inte minst är vi också en bilverkstad som du kan hyra bil från. Vi erbjuder närmare bestämt hyrbilar i flera olika prisklasser och storlekar. Oavsett hur dina behov ser ut bör du alltså kunna hitta en passande hyrbil hos oss. Detta inkluderar transportbilar i flera olika storlekar.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify